Haninge

Sitter och fikar i Haninge med mamma och Co. Precis kommit hit från Farsta, var tvungen att fixa älsklings armband och ett par brallor. Nu ska vi fika, fixa en grej på hm sen blir det hem och vila tror jag :)


Nu då..?

Mötte Elin & Sofia vi gick promenad runt hela nynäs. Sen vart det bio med älskling, han vart som jag hoppades väldigt glad, drog hem och myste efter men nu har han lämnat mig ensam.. Saknar honom massor redan :( får väll ligga och glo på tv. Har ni haft en bra dag?:)


Shopping!

Härligt väder det är! Eller tycker ni inte det! Kl är 3 och jag har duschat, sminkat mig för första gången på en månad typ, känns jätte konstigt! Sen har jag och pappa gått på stan, fick med mig lite grejor :) sen drog vi på en fika hos Emil, rätt mys, sen vart det att springa ner på stan igen och fixa bio biljetter till ikväll, ska överaska älskling med bio och massa godis, hoppas han gillar det! :) nu är jag hemma och dunkar musik, hur ser eran dag ut?:)


Tja!

Har bloggat här förut men tappade lusten ett tag, men nu är jag back! raderade allt för att börja om från början, känns bäst så. Design kommer när det kommer 

Jag heter som sagt bella, isabel. Fyller 16 i år, bor i skithålan nynäshamn, vet du inte vad det? Lyckost dig! Går sista terminen i 9:an bara en och en halv månad till skolavslutning, wie! Ja vad mer kan jag berätta? Bor i en skit stad, går i en skit skola och klass, haha är inte så bitter som jag låter! Händer mycket i mitt liv just nu, K-A-O-S med andra ord, vet inte riktigt om jag skriver ut allt i bloggen, men får se. Ni får jätte gärna kommentera om vad jag kan blogga om eller rättare sagt vad tycker du är roligt att läsa om? Ni kanske inte bara vill höra om mina problem och dagar. Har gått igenom väldigt mycket, mer än va många vet eftersom jag gått igenom det mesta ensam, dumt nog, så vill också passa på att säga att om någon vill ha råd, tips om något eller bara prata av sig med någon som inte pratar vidare så finns jag alltid här. Ja välkommen till mitt liv då ;)

gammal bild men va den ända jag hade på denna dator.. What you gonna do liksom?!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0